Divin VS - VSOP - XO

    GARLING COLLECTION

     

    Moldova divin on konjaki meetodil toodetud viinamarjabrändi. Kõrgekvaliteetsed brändid valmivad õrna lillearoomiga viinamarjadest. Brändi valmistamisel mängib olulist rolli laagerdus.

    Pokaal brändit õhtusel ajal aitab pärast pingelist tööpäeva vabaneda stressist ja väsimusestning külma, vihmast või lumist õhtut soojendada ja teha lihtsalt tuju paremaks. GARLING COLLECTION’i Moldova brändid sobivad suurepäraselt hubasesse ja armastust täis õhtusse kamina ees, aga ka lihtsalt sõprade seltsis nautimiseks.


    BRANDY PREMIUM EDITION VS

    36% vol. 50cl

    GARLING COLLECTION BRANDY PREMIUM EDITION VS on noor brändi, mida iseloomustab puuviljane maitse ning täidlane küpsete viljade ja kevadlillede aroomibukett.


     

    BRANDY PREMIUM EDITION VSOP

    40% vol. 50cl

    GARLING COLLECTION BRANDY PREMIUM EDITION VSOP-d iseloomustab originaalne šokolaadi ja vaniljet sisaldav rikkalik aroomibukett.


    DIVIN PREMIUM EDITION XO

    40% vol. 50cl

    Moldova divin GARLING COLLECTION DIVIN PREMIUM EDITION XO on harmoonilise, tasakaaluka vürtsise ja kergelt magusa järelmaitsega jook, mida iseloomustab kuivatatud puuviljade ja vürtside aroom.


    DIVIN XO GRAND RESERVE

     40% vol. 50cl

    GARLING COLLECTION DIVIN XO GRAND RESERVE on laagerdunud tammevaatides 7 aastat. Õrn, ent samas ka mitmekülgne aroomibukett, milles on tunda laagerdumisnoote ja mille tahud pikkamööda üks teise järel avanevad. Külluslik, pehme ja täidlane maitse ning soe merevaikkollane värvus täiendavad teineteist suurepäraselt. XO Grand Reserve divinile on omane šokolaadi ja vanilje järelmaitse. Tutvus selle diviniga loob mulje kohtumisest millegi heleda, puhta ja ülevaga.

         
           
         
           
           
     
     
           
           
    Respomar © 2019 All Rights Reserved