Garling collection

    GARLING COLLECTION

    MOLDOVA – veinide sünnimaa. Riik, mille piirjooned meenutavad viinamarjakobarat. Moldovas on kokku 112 000 hektarit viinamarjaistandusi. Moldova veinidel on äratuntav kerge, peen ja omapärane iseloom. Tihtipeale ei jää nad kvaliteedilt alla ka tuntud veinimaades valmistatud jookidele, ent on saadaval vägagi mõõduga hinnaga. Viinamarjaveinid on viinamarjamahla kääritamisel saadud toode kangusega 9-20°. Neis sisalduvad väärtuslikud toitaineid - orgaanilised happed, vitamiinid, mineraalsoolad, fosfor, pektiin ja muud tervisele soodsat mõju avaldavad ained. „GARLING COLLECTION“ veinid, mida pakub Balti riikide turul „Ungheni Vin“ SA & „Wine Internation al Project“ - üks Moldova juhtivaid ja suuremaid alkohoolsete jookide tootjaid, on erakordselt kõrge kvaliteediga.


    ISABELLA

    10% vol; 1 L

    Punane poolmagus Isabella viinamarjadest valmistatud vein, millele on omane kerge, tasakaalukas maitse ja metsmaasika toonid meeldiva marjase aroomiga.


    MUSCAT

    11% vol; 1 L

    Valge poolmagus kuldse värvusega vein. Erineb suurepäraselt tasakaalustatud kerge ja peene maitsega, milles ühinevad puuviljade magusus ja hapukus, mis jätab meeldiva järelmaitse. Veinile on omane suurepärane värskendav aroom valgete lillede, tsitrusviljade, mee ja muskatpähkli võluvate toonidega.

         
           
         
           
           
     
     
           
           
    Respomar © 2019 All Rights Reserved