Garling collection - paper

    GARLING COLLECTION - PAPER

    MOLDOVA – veinide sünnimaa. Riik, mille piirjooned meenutavad viinamarjakobarat. Moldovas on kokku 112 000 hektarit viinamarjaistandusi. Moldova veinidel on äratuntav kerge, peen ja omapärane iseloom. Tihtipeale ei jää nad kvaliteedilt alla ka tuntud veinimaades valmistatud jookidele, ent on saadaval vägagi mõõduga hinnaga. Viinamarjaveinid on viinamarjamahla kääritamisel saadud toode kangusega 9-20°.

    Neis sisalduvad väärtuslikud toitaineid – orgaanilised happed, vitamiinid, mineraalsoolad, fosfor, pektiin ja muud tervisele soodsat mõju avaldavad ained. GARLING COLLECTION“ veinid, mida pakub Balti riikide turul „Ungheni Vin“ SA & „Wine International Project“ - üks Moldova juhtivaid ja suuremaid alkohoolsete jookide tootjaid, on erakordselt kõrge kvaliteediga.


    CABERNET

    11% vol; 75 cl

    Naturaalne punane kuiv viinamarja vein. Toodetud traitsioonilise tehnoloogia järgi viinamarjasordist Cabernet-Sauvignon. Veinitootmise klassikaline skeem lisab sellele veinile ergsa, elava punase värvuse ja mõnusa tasakaaluka maitse kuivatatud ploomi toonidega ja kreekapähkli järelmaitsega.


    MERLOT

    11% vol; 75 cl

    Naturaalne punane poolkuiv vein on toodetud traditsioonilise tehnoloogia järgi viinamarjasordist Merlot, mida kasvatatakse Lõuna – Moldovas. Veinile on omane ergas tumepunane rubiini värv vaarika nootidega. Tasakaalukas maitse kergelt magusa järelmaitsega.


    RIESLING

    11% vol; 75 cl

    Naturaalne valge kuiv vein, mis on valmistatud Lõuna – Moldovas kasvatatud viinamarjasordist Riesling. Seda veini alati tunneb ära tugeva aroomi järgi, millele on omane värske heina aroom, mida iseloomustavad lillelised mee ja mineraalsed noodid. Rieslingule on omane pikk järelmaitse, mis eriastabki teda teistest valgetest veinidest.


    SAUVIGNON

    10,5% vol; 75 cl

    Lõuna – Moldovas kasvavat est Sauvignon viinamarjadest valmistatud poolmagus valge vein. Korjatakse Sauvignon viinamarju alles siis, kui mari on täiesti küpsenud. Veinile on omane õlgkollane värv ja peen mustsõstra maitse.


    ISABELLA

    10% vol; 75 cl

    Punane poolmagus Isabella viinamarjadest valmistatud vein, millele on omane kerge, tasakaalukas maitse ja metsmaasika toonid meeldiva marjase aroomiga.

    TRAMINER

    13% vol;  75cl

     

    MUSCAT

    12% vol; 75cl

     

         
           
         
           
           
     
     
           
           
    Respomar © 2019 All Rights Reserved